Nieuwe samenwerking

Per 1 januari 2018 heeft Cronenburg Investement BV de activiteiten van RWinvest overgenomen.

Na een prettige samenwerking is geconstateerd dat de activiteiten van DBA-BV niet geheel aansloten op de filosofie en bedrijfsvoering van RWinvest. In Cronenburg Investment BV is een partij gevonden die niet alleen de kennis en kunde in huis heeft over de markt, wet en regelgeving, maar zich bovendien ten doel heeft gesteld om volledig partner te zijn van elke DBA-BV ondernemer.

Wij zijn dan ook verheugd om deze stap wereldkundig te kunnen maken. Niet alleen omdat wij blij zijn te kunnen melden dat de juiste partner is gevonden, maar vooral omdat de continuïteit van de dienstverlening is geborgd en bovendien er een kwaliteitsslag is gemaakt in de serviceverlening.

Wij zien de toekomst met groot vertrouwen tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *