Uitbreiding pakket dienstverlening DBA-BV ism Lands Advies Beverwijk

DBA-BV is verheugd te kunnen aankondigen dat onlangs een principeovereenkomst is gesloten tussen Lands Advies te Beverwijk en DBA-BV. Naast het reeds bestaande aanbod van verzekeringspakketten, welke ook door Lands Advies aan de DBA-BV ondernemer wordt geboden, wordt nu tevens de mogelijkheid geboden om tegen een sterk gereduceerd tarief een zogenaamde “Financiële foto” te laten uitvoeren door Lands Advies.

Wat houdt dit in:  Elke ZZP-er kent de uitdagingen die er zijn om naast het genereren van opdrachten en het goed uitvoeren van zijn/haar dagelijkse opdrachten ook zorg te dragen van een goede en financieel gezonde bedrijfsvoering. Van groot belang is natuurlijk ook de zorg voor de toekomst en de mogelijkheden om bijvoorbeeld een oudedagsreserve op te bouwen. Menig ZZP-er onderkent ook het probleem dat juist die opbouw van reserves aan de aandacht ontsnapt of simpelweg niet is op te brengen.

Lands Avies kan samen met u een financiële scan maken van uw huidige financiële situatie en de mogelijkheden benoemen voor het verbeteren van huidige en vooral ook de toekomstige financiële mogelijkheden, zoals het opbouwen van een financiële oudedagsreserve, maar ook andere vormen van verbetering van de financiële situatie, zowel zakelijk als privé !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *